Nie jestem autorem tego hasła, ale myślę że chodzi o tego drugiego "cienia" . Zresztą Cieniu już prawie nie rzuca cienia, prawie że zniknął z forum głównego.
Elasharr - ponury gwardzista
Herszt Veas
Szlachcic Słowa!
Dobra, minęły trzy miesiące; znalazłem ten temat:P Czy Vual, bądź ktoś inny kto bawi się grafiką mógłby zrobić żeby to było poprawne? Zmienić obrazek, a potem wysłać mi na mail ( wehrwolf@o2.pl) ? Liczę na was:P
Jak podaje Życie na gorąco... 
Sherwett Hasyss
nie mam takiej czcionki chyba żebym się trochę bardziej pobawił wycinając litery z obrazka a luki uzupełniał kopiowanymi fragmentami z innych części, ale to możliwe że będzie dennie wyglądało. Poszukam czcionki. Jak znajde to dam znac
Mors Tua Vita Mea

Szlachcic Słowa!
Spoks;) Wiesz, w ostateczności możesz znaleźć jakąś inną czcionkę, czy coś... Jak będzie fajna to wrzucaj ją
Sherwett Hasyss
Szlachcic Słowa!
Niestety nie mam, bo to Og to robił, a on teraz nie ma neta.. Możesz coś tam pokombinować; zmienić tło, czy coś
To nie jest powiedziane, że to ma być takie samo jak jest - może zrobisz lepsze?
Kombinuj;) Jak masz czas oczywiście i ci się nudzi, bo to nie jest jakaś strasznie pilna sprawa:P Trzy miechy temat stał i żyjemy
Sherwett Hasyss
Szlachcic Słowa!
Udało się Wielkie dzięki Vual
Masz plusa u mnie;)
Sherwett Hasyss